Implanttikeskus.fi
– Hammashoitomatkailun asiantuntija
+36-26-332-250
 
 
UK Dentist
Registered

Miksi valita meidät
  • Klinikkalla täysihoito
  • Majoitus klinikalla samassa rakennuksessa
  • Edulliset hinnat
  • 20 vuoden kokemus
  • Hoitotakuu
  • Palvelemme englanniksi ja saksaksi

Parhaat hinnat
  • - Konsultaatio: 110 €
  • - Valkaisu: 355 €
  • - Posliinikruunu: 205 €
  • - Implantti: 600 €

Hinnasto »


Implanttikeskus facebookissa

Potilaat kertovat

ONNEKSI LÖYSIN IMLANTTIKESKUKSEN!

Minun ongelmanani oli yli 40- vuotta vanhat kiinnitykseltään rapautuneet kruunut ja sillat.

Implanttikeskuksen osaava kokonaisvaltainen hoito- ohjelma pelasti hampaani ja hymyni.

Unkarin ja Budapestin ystävänä saatoin hoitojen ohessa viedä vaimoni tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin joten klinikalla vietetty aika kävi myös lomasta.

Ja mikä parasta kaikki ennalta sovitut asiat toimivat, kuten lentokenttä kuljetukset, hotelli varaukset ja ennen kaikkea hoitoaika sekä kustannusarvio pitivät paikkansa.

Kiitos Implanttikeskus – FedaszDental, kesällä tavataan jatko hoitojen merkeissä.

Pekka

"Hinta- laatusuhde on kohdallaan, ja etukäteen lähetetty hinta-arvio piti paikkansa euron tarkkuudella."

 "Minulle laitettiin keskuksessa viisi implanttia ja neljä kruunua helmi- ja kesäkuussa 2014. Olen erittäin tyytyväinen työn laatuun ja henkilökunnan ammattitaitoon. Hinta- laatusuhde on kohdallaan, ja etukäteen lähetetty hinta-arvio piti paikkansa euron tarkkuudella. Klinikan majoitustilat olivat siistit ja myös WLAN toimi erittäin hyvin. Klinikalta on myös helpot yhteydet Budapestin kaupunkiin, jos haluaa yhdistää lomailua hoitoon. Kuljetus lentokentältä klinikalle ja takaisin toimi moitteettomasti. Suosittelen klinikkaa lämpimästi!. Sergei, Helsinki"

"Onpa hyvä lähteä Suomeen uusilla hampailla!"

Kun katselin netistä implanttihoitopaikkoja, sattui silmiini tämä klinikka. Kiinnostuin heti. Hinta näytti kohtuulliselta ja klinikka uskottavalta. Rohkaistuin ottamaan yhteyttä ja sain välittömästi vastaukset kysymyksiini sähköpostissa. Toimitin pyydetyn röntgenkuvan omalta hammaslääkäriltä Suomesta klinikalle ja sain alustavan hinta-arvion välittömästi. Sen mukaan näytti hoitoni vaativan kolme käyntiä, mutta ensikäynnin röntgenkuvat tulkittuaan lääkäri ilmoitti ettei luusiirteitä tarvita, joten riitti kaksi käyntiä ja hintakin putosi. Ensi käynti joulukuussa 2011 ja toinen toukokuussa 2012. Nyt uudet hampaat suussa, seitsemän implanttia ja kruunut omiin hampaisiin, yhtä lukuunottamatta. Onpa hyvä lähteä Suomeen uusilla hampailla!


Tauno ja Pirkko

"Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun!"

On erittäin tärkeää, että on hoidon aikana henkilö paikalla joka pystyy puhumaan potilaan omaa kieltä (kuten minulla on ollut).

Kaikki on toiminut ennalta suunnitellun mukaisesti ja olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun!

Urpo

"Vietä lomareissu ja tule kauniilla hampailla kotiin!"

Olin Implanttikeskuksessa hammashoidossa Budapestissa 14.-24.11.2011 välisenä aikana. Olen tosi tyytyväinen hoitoon ja palveluun ja ennen kaikkea hintaan, joka on yli puolet halvempi kuin Suomessa. Minulle asennettiin 4 implanttia juurtumaan ja 7 kruunua.

Sinun ei tarvitse osata mitään muuta kieltä kun suomea!

Lentokentällä Sinua odottaa hyvin suomea puhuva tyttö ja klinikan autonkuljettaja. Sinut viedään klinikalle ja ohjataan hotellihuoneeseesi (ilmainen), johon asetut asumaan. Voit ottaa ystäväsi myös mukaan, hänellekin hotelli ilmainen.

Hoitoajat Sinulle kerrotaan tarkasti ja aina, kun olet hoidossa, vierelläsi on suomea puhuva tyttö. Turvallinen olo koko hoidon ajan, koska hotelli on klinikan yhteydessä. Hammasteknikot ovat myös samassa rakennuksessa, joten kaikki hammashoidot tapahtuvat klinikalla. Jos vapaa-aikana tulee kysyttävää tai vaikeuksia, aina löytyy ihminen joka puhuu suomea.

Hoitojen päätyttyä autonkuljettaja vie sinut kentälle.

Suomen Kela korvaa samalla tavalla Unkarissa tehdyt hoidot kun Suomessakin tehdyt vastaavat.

Ilmainen konsultaatio, ilmainen lento, ilmainen kuljetus ja ilmainen hotelli, ei taida löytyä vastaavaa Suomesta.

Vietä lomareissu ja tule kauniilla hampailla kotiin!

Ilpo


Yhteystiedot

Implanttikeskus – FedaszDental

H-2085 Pilisvörösvár, Szent János utca 3.

Puhelinnumero:
+36-26-332-250
info@implanttikeskus.fi