Kruunut ja sillat

Fedasz Dental Clinic


Miksi valita meidät

  • Klinikkalla täysihoito
  • 23 vuoden kokemus
  • Edulliset hinnat
  • Hoitotakuu
  • Majoitus klinikalla samassa rakennuksessa
  • 1000 uutta tyytyväistä asiakasta vuosittain

Parhaat hinnat

Hinnasto »


Implanttikeskus facebookissa


Säästä 66% tai enemmän posliinikruunuilla ja -silloilla!

Implanttikeskuksessa jokainen posliinikruunu ja -silta on korkealaatuinen. Hammaslääkereiden vastaanottohuoneet ja hammaslaboratorio ovat samassa rakennuksessa, mikä takaa laadukkaan hoidon. Laboratorion ammattitaitoinen henkilökunta koostuu kokeneista teknikoista. Posliinikruunujen ja -siltojen valmistuksessa käytetään ajanmukaista teknologiaa ja parhaita raaka-aineita. Annamme 5 vuoden takuun hammaskruunuille ja -silloille.

Kaunis hymy muutamassa päivässä!

Laitamme taatusti korkealaatuiset kruunut ja sillat lyhyessä ajassa. Säästä kruunuilla ja silloilla jopa 50% Suomen hintojen verrattuna.

Meillä Suomessa Säästät
Posliinikruunu 260 € alk. 600 € 340 €


Kruunut ja sillat ovat pitäviä ja esteettisiä ratkaisuja jos hampaat ovat huonossa kunnossa. Niiden päämääränä on vahingoittuneiden tai puuttuvien hampaiden rekonstruktio. Hampaiden kunnon riippumatta, kruunuilla ja silloilla saat uudelleen kauniin hymyn.

Hammaskruunu on hammasteknikon laboratoriossa valmistama hammas, jolla korvataan vahingoittuneen hammas tai hampaan osa. Kruunu kiinnitetään joko hiotun hampaan päälle tai juurikanavanastan avulla oman hampaan juurikanavaan. Kruunun runkomateriaali on yleisimmin metallia, hammaskultaa tai keramiaa ja hampaan näkyvä osuus on yleisimmin hammaskeramiaa.

Kokonaan puuttuva tai useampi hammas voidaan korvata kiinteällä siltaproteesilla. Puuttuvien hampaiden viereiset hampaat hiotaan tukihampaiksi (pilareiksi), joiden päälle siltaproteesi kiinnitetään. Silta voidaan kiinnittää myös implanttien päälle. Siltaproteesin avulla potilas saa takaisin kaikki puuttuvat hampaat. Kruunut ja sillat tehdään samoista materiaaleista.

Kruunut ja sillat ovat useissa tapauksissa kiinnitettyjä. Toisin kuin irrotettavan proteesin tapauksessa, vain hammaslääkäri voi poistaa hampaille kiinnitetyt kruunut ja sillat.

Kruunut ja sillat voivat olla elinikäisiä, mutta joskus ne löystyvät tai putoavat. Siksi kruunujen ja siltojen säilytyksen varttia hyvä suuhygienia on erittäin tärkeää. Silta voi kadottaa pilariaan jos oma hammas tai luu vahingoittuu sairauksen seurauksena. Päivittäinen hampaiden harjaus ja hammaslangan käyttö sekä hammaslääkärin säännöllinen tarkastus ehkäisee hampaiden ja ienten sairauksia.