Hammasimplantti – Implanttihoito

Fedasz Dental Clinic


Miksi valita meidät

  • Klinikkalla täysihoito
  • 23 vuoden kokemus
  • Edulliset hinnat
  • Hoitotakuu
  • Majoitus klinikalla samassa rakennuksessa
  • 1000 uutta tyytyväistä asiakasta vuosittain

Parhaat hinnat

Hinnasto »


Implanttikeskus facebookissa


Säästä jopa 5O% klinikallamme!

Klinikan hammaslääkäreillä on monivuotista kokemusta implantologian alalta. Klinikallamme käytetään implantologian ajanmukaisinta teknologiaa ja kansainvälisesti tunnustetun saksalaisen valmistajan, IMPLANT DIRECT:in implantteja. Turvallisuutesi IMPLANT DIRECT antaa 10 vuoden takuun implantteille.

Implantti – eli istutettu keinojuuri on yleensä titaanista valmistettu ruuvinomainen juuri, joka hammaslääkäri istuttaa leukaluuhun. Luutumisen jälkeen implanttiin rakennetaan yksilöllinen hammaskruunu tai moniosainen silta, joka näyttää tavalliselta hampaalta. Implantilla korvataan siis menetetyt hampaat ja niiden toiminta.
Jos potilaan terveystila ja anatomia on sopiva, voidaan korvata melkein kaikenlaisia hammaspuutteita.

Korvauksien tyyppejä

Yksi implantti – jos koko hammasrivistä puuttuu vain yksi tai kaksi hammasta, implantti asennetaan hampaiden väliin ilman terveiden hampaiden hiomista.Parantumisajan jälkeen asennetaan kruunu implantin päälle, näin hammaspuute on korvattu.

Monta implanttia – jos hammasrivistä puuttuu monta hammasta, tarvitaan muutamia implantteja, joille asennetaan silta parantumisajan jälkeen.

Koko hammasrivin puute– jos hammasrivistä puuttuu (melkein) kaikki hampaat, on muutamia vaihtoehtoja: posliinisilta, kiinnitetty tai irrotettava kokoproteesi, tai niiden kombinaatio.

Implanttihoito – Ennen leikkausta tarvitaan laaja tarkastus ja röntgenkuvan arvostelu, jonka kuluessa hammaslääkäri päättää kuinka monta ja minkälaisia implantteja tarvitaan hammaspuutteen korjaamiseksi. Sekä ilmoitetaan potilaalle minkälainen hoito tarvitaan leikkauksen jälkeen.

Ompeleet poistetaan viikon kuluttua leikkauksesta. Sen jälkeen tarvitaan noin 3-6 kuukauden paranemisjakso, jonka aikana hammasimplantti kasvaa kiinni leukaluuhun. Lopuksi laitetaan ja asennetaan korjaukset implantteihin.

Korjauksien kestävyyden vuoksi on tärkeä että potilas valvoo oikeaa suuhygieniaa ja menee hammaslääkärin rutiinitarkastukseen joka vuosi.

Menestyksellinen implanttihoito

Implanttihoito on menestyksellinen jos ei tunnu pitkällinen kipu, potilas ei tunne korjauksia “vieraana”, implantin ympärillä ien ei ole tulehtunut ja implantti on kiinteästi asennettu.

Implanttikeskuksessa voidaan säästää jopa 50% Suomen hintoihin verrattuna

  Meillä Suomessa Säästät
Implantti 750 € alk. 1200 € 450 €

Miksi juuri Fedasz Dental?

  • Koska meillä on yli 20 vuoden laaja kokemus hammashoidon alalta
  • Koska saat korkea laatua edullisilla hinnoilla ilman piilokustannuksia
  • Koska hammasklinikka, laboratorio ja hotelli ovat samassa rakennuksessa
  • Koska puhumme suomea